Elinvoimaa ja uraunelmia

Aloita jo tänään

Yksityisille

Yksilövalmennus

Hyväolo, terveys ja elinvoimaisuus ovat elämämme isoimpia voimavaroja. Tiedätkö sinä, miten nämä vaikuttavat ja näkyvät sinun elämässäsi? Olethan tietoinen, miten paljon voit vaikuttaa näihin  päivittäisillä valinnoillasi ja ennen kaikkea muistathan, että sinulla on oikeus voida hyvin.

Yksilövalmennuksilla haluan luoda ihmislähtöisiä ja erilaisia elämäntilanteita huomioivia kasvutarinoita, joissa sinä olet pääroolissa. Oletko miettinyt, mitä ja miksi hyvinvointi, terveys ja elinvoimaisuus sinulle tarkoittavat tai haluaisitko pohtia niitä tarkemmin?

Mietit mahdollisesti, miltä hyväolo tuntuu? Pohdit, voitko tehdä tämän hetkiselle terveydentilallesi jotain? Punnitset vaihtoehtoja työelämässä, mikä olisi itsellesi merkityksellisintä työtä, tai pitäisikö vielä opiskella? Kaipaat ehkä apua arkirutiineihin? Mietit, miksi motivoituminen tuntuu tällä hetkellä niin haastavalta? Saatat haluta muutosta siihen ainaiseen tyytymiseen ja kaipaat vastuunottoa omaan elämääsi.

Liian usein jäämme pohtimaan asioita yksin, sitten kun -ajatusmallilla. Tee sinä päätös jo tänään ja lähdetään rakentamaan yhdessä sinulle merkityksellistä ja hyvinvoivaa elämää.

Tutustu alta valmennuksiini ja kysy rohkeasti lisää, se vie vain hetken! – ota yhteyttä ja sovitaan maksuton tapaaminen tutustuaksemme ♥

 

 

Minun urapolkuni – valmennus

 

Etkö tiedä mikä sinusta tulisi isona, mitä haluaisit tehdä työksesi, oletko tällä hetkellä oikeassa työssä tai mietit, pitäisikö sinun vielä opiskella? Minun urapolkuni –valmennuksessa mietimme peruspilareita sinun työelämällesi, tavoitteena ratkaista yhdessä, millaista on sinulle merkityksellinen työ, miten se tukee arvojasi.

Kahden kuukauden mittainen valmennus sisältää alkukartoituksen lisäksi kaksi tunnin mittaista tapaamista, viikkotehtävän jokaiselle viikolle ja loppuyhteenvedon siitä, miten sinä voit jatkaa valmennuksen jälkeen matkaasi kohti omanlaista urapolkuasi.

Hinta 99,00 e + alv.

Vahvistavat rutiinini –valmennus

 

Ovatko rutiinit hukassa? Eivätkö nykyiset rutiinisi ole vieneet sinua elämässä yhtään eteenpäin ja tuntuu että jumitat paikallasi, tilanteessa, jossa et haluaisi olla? Vahvistavat rutiinit – valmennuksessa käymme läpi sitä, millaisilla rutiineilla sinä voisit paremmin, miten niitä rakennetaan ja ylläpidetään, miten ne muokkautuvat elämäntilanteen mukaan.

Kahden kuukauden mittainen valmennus sisältää alkukartoituksen lisäksi kaksi tunnin mittaista tapaamista, viikkotehtävän jokaiselle viikolle ja loppuyhteenvedon siitä, miten sinä voit jatkaa valmennuksen jälkeen rutiinien kehittämistä ja ylläpitoa omatoimisesti.

Hinta 99,00 e + alv.

Health Coach – valmennus

 

Health Coach valmentajana tehtäväni on keskittyä asiakkaan optimaaliseen terveyteen huomioiden ravitsemus, fyysinen aktiivisuus, uni ja palautuminen, erilaiset riippuvuudet, stressin määrä elämässä ja kyky hallita omaa terveyttään. Health Coaching valmennus on tehty sinulle, joka haluat hyvinvoinnin osaksi elämäntapaa siten, että se huomioi pintaa syvemmälle juuri sinun yksilölliset tarpeesi.

Valmennusta toteutetaan kuukausi kerrallaan tai pidempänä ajanjaksona sovitun mukaisesti.  Valmennus sisältää alkukartoituksen, nykytilan määrityksen ja tavoitteet. Lisäksi saat tarpeidesi mukaiset ohjeet ja viikoittaiset tapaamiset sinulle sopivalla tavalla, jotta valmennus toimisi juuri sinulle.

Hinta 199,00 e / kk + alv.

Motivoidu uudestaan -valmennus

 

Motivaatio on kaiken tekemisemme perusta ja liian usein se on kadoksissa. Tekijässä harvoin on vikaa, vaan ongelma on tekemisessä. Miksi tehdään? Motivoidu uudestaan -valmennus on suunniteltu sinulle, jolle motivoituminen tähän asti on tuottanut haasteita, etkä ole aivan varma, mihin suuntaa, miten ja ennen kaikkea miksi haluaisit elämässäsi kulkea. Vai onko kaikki oikeastaan jo tässä, käsissämme?

Kahden kuukauden mittainen valmennus sisältää alkukartoituksen lisäksi kaksi tunnin mittaista tapaamista, viikkotehtävän jokaiselle viikolle ja loppuyhteenvedon siitä, miten sinä voit jatkaa valmennuksen jälkeen motivaation kehittämistä ja ylläpitoa itsenäisesti.

Hinta 99,00 e + alv.

 

 

 

 

Kysy rohkeasti lisää – aloitetaan jo tänään!

Ensimmäinen askel on helppo: ota yhteyttä. Keskustellaan yhdessä, miten voin auttaa sinua voimaan paremmin.