Health Coaching - Sinun itsesi näköistä hyvinvointia

Aloita jo tänään

Yksityisille

Health Coaching

Health Coach valmentajana tehtäväni on keskittyä asiakkaan optimaaliseen terveyteen huomioiden ravitsemus, fyysinen aktiivisuus, uni ja palautuminen, erilaiset riippuvuudet, stressin määrä elämässä ja kyky hallita omaa terveyttään. Health Coaching valmennus on tehty sinulle, joka haluat hyvinvoinnin osaksi elämäntapaa siten, että se huomioi pintaa syvemmälle juuri sinun yksilölliset tarpeesi.

Oma erityisosaamisalueeni valmentajana on ravitsemus, jonka osalta olen opiskellut Funktionaalisen lääketieteen ravitsemuksen kulmakivet, sekä yliopistolla Ravitsemustieteen perusteet. Olen erikoistunut myös itsensä johtamiseen, sekä ajankäytön suunnitteluun ja entisenä sijoitusneuvojana myös talouden budjetointiin, joka on iso osa tämän päivän hyvinvointia. Lisäksi mielenkiinnonkohteitani ovat kehon toiminnallisuus, luonnon terveysvaikutukset ja arkirutiinit. Haluan valmentajana, että sinä saat toteuttaa hyvinvointia itsesi näköisellä tavalla sinulle merkityksellisten asioiden äärellä.

Lähetä rohkeasti yhteydenottopyyntö ja suunnittelen sinulle maksutta yksilöllisen tarjouksen. Mikäli koet valmennussuunnitelman kokeilemisen arvoiseksi, aloitamme sinulle sopivana ajankohtana. Huomaa kysyä myös pari- ja pienryhmävalmennuksista, sekä –luennoista! Alhaalta löydät palvelukokonaisuuksiani Health Coach -valmennuksen, Ravintovalmennuksen ja Liikuntavalmennuksen, sekä pakettivalmennusten osalta.

 

 

Health Coaching -valmennus


Kaipaatko nykyaikaista valmennusta, jossa sinut huomioidaan yksilönä, kaikkine tarpeinesi? Health Coach -valmennus on siinä tapauksessa sinua varten. Vahvan auktoriteetin, kepin ja porkkanan aika on ohi ja tilalle tarvitaan henkilökohtaisten asenteiden ja uskomusten, sekä maailmankuvan ja ihmiskäsityksen ymmärtämistä osana tietoista läsnäoloa ja elämäntapa-ajattelua. Näistä Mental-training periaatteiden mukaisista lähtökohdista jokainen Health Coach -valmennusasiakas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä.

Tarpeesi Health Coach -valmennuksessa voi olla mitä vain seuraavista optimaalisen terveyden kulmakivistä:

Itsensä johtamisen taidot käsittäen, henkilökohtaiset motiivit muutokseen, voimavarojen tunnistamisen ja säätelyn, oman työn johtamisen, sekä fyysisen ja mentaalisen palautumisen.

Ravintovalmennus huomioiden ruoansulatuselimistön toiminta ja ravintoaineiden imeytyminen, energia- ja suojaravintoaineiden merkitys, sekä ravintovalmennuksen toteuttamiseen tarvittavat työvälineet. Lisäksi valmennus voi kohdentua painonpudotukseen tai erityisiin syömisstrategioihin painonhallinnassa.

Fyysisen kunnon harjoittaminen niin aerobisen kunnon, lihasvoiman kuin liikkuvuuden osalta tai näiden mittaaminen ja testaaminen lähtötilanteen tai tavoitteen saavuttamisen tueksi.

Lisäksi oman erityisosaamisen vuoksi voin tukea sinua myös seuraavien hyvänolonlähteiden äärellä:

Arjenhallinta ja ajankäytön suunnittelu osana hyvinvointia.

Talouden suunnittelu ja arjen säästäminen luomaan taloudellista riippumattomuutta pitkällä tähtäimellä.

Erikoisruokavaliotarpeet, allergiat ja sairaudet osana ravitsemuksellista kokonaisuutta.

Health Coach valmennuspalvelu sisältää aina

– Alkukartoituksen, nykytilan määrityksen ja tavoitteiden asetannan
– Tarpeidesi mukaiset ohjeet haluttujen muutosten aikaansaamiseksi
– Viikoittaisen tapaamisen (kasvotusten, skypellä tai puhelimitse)
– Kirjalliset ohjeet kaikkeen tarpeidesi mukaisen valmennuksen toteuttamiseksi

Hinta 199 e/kk (sis.alv)

Ravintovalmennus


Haluaisitko syödä juuri sinulle optimaalisinta ravintoa? Olet oikeassa paikassa, sillä ravintovalmennukseni on pitkäntähtäimen prosessi, jonka aikana haluan sinusta tulevan oman terveytesi ja etenkin ruokavaliosi erikoisasiantuntija oman kehon ja mielen kuuntelun kautta. Opit valmennuksessa, mistä ruoka-aineista saat kokonaisvaltaista hyvää oloa ja mitkä ruoka-aineet taas aiheuttavat oireita. Ennen kaikkea mietimme, miksi näin tapahtuu ja miten se vaikuttaa ravitsemukselliseen kokonaisuuteesi.

Meistä olisi joskus kiva elää trendien mukaan, mutta elimistömme ei sitä ymmärrä. Sen sijaan elimistömme reagoi eri lailla ravitsemukseen esimerkiksi sen mukaan, missä kunnossa suolistomme on, onko kehossamme tulehdustila päällä, millaista rasitusta ympäristö meille aiheuttaa, mikä on hormonaalinen tasapainotilamme ja millaiset ovat stressitasomme.

Haluan nähdä Funktionaalisen eli toiminnallisen ravitsemuksen lähtökohtana kaikelle ravitsemukselle. On mielenkiintoista, miten ruoka voi vaikuttaa eri yksilöiden kokonaisvaltaisessa olotilassa täysin eri lailla. Minä haluankin auttaa sinua löytämään itsellesi sopivimman tavan syödä, sinun lähtökohtiesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Siinä missä ravinto on polttoainetta, on se myös nautintoa ja sosiaalisia tilanteita. Se on myös luonnon omaa parasta lääkettä ja voimme sen avulla ennalta ehkäistä ja hoitaa niin monia sairauksia, epätasapainotiloja ja muuttuvien elämäntilanteiden aiheuttamia erityistarpeita.

Ravintovalmennus pitää sisällään:

-Alkukartoituksen, miksi ja millaista tukea sinä tarvitset?
-Ruokapäiväkirjan analyysin
-Ruokaohjelmarungon, sekä ohjeet rentoon toteutukseen nautintoa unohtamatta
-Tarvittaessa ruokaohjelman päivityksen kahden kuukauden sisällä aloituksesta

Hinta 149 e (sis. alv)

Liikuntavalmennus


Haluaisitko liikkua monipuolisesti, mutta aikaa on vähän? Haluaisitko tasapainoisen kehon, mutta työasentosi ajavat sinut virheasentoihin? Kaipaisitko vaihtelevuutta ja intoa, mutta jämähdät helposti samoihin tuttuihin kaavoihin, etkä kehity? Olisiko ihana tuntea se liikunnan jälkeinen endorfiini? Annahan niin autan sinua!

Liikunta on minusta parhaimmillaan silloin, kun se tukee pitkää toimintakykyisyyttä, sisältää niin kestävyyskuntoa kuin lihasvoimaakin, ylläpitää liikkuvuutta ja tuo meille iloa. Jokaisen on voitava aloittaa liikunta omista lähtökohdistaan ilman, että vertaillaan tuloksia muihin, sillä olemme yksilöitä. Myös tavoitteet ovat aina henkilökohtaiset ja valmentajan tehtävänä on toteuttaa liikuntaohjelma kokonaisuudessaan tavoitteita tukevaksi.

Liian usein lähdemme tavoittelemaan kaikkea kerralla, vaikka kyse olisi yhden askeleen ottamisesta kerrallaan. Etenemisen on oltava asiakkaan oman muutoskyvyn mukaista ja mukavuusalueelta ei pidä olla poissa toistuvasti, vain aika ajoin ja hetken aikaa. Liikunnasta on saatava sen optimaalista terveyttä tukevien vaikutusten lisäksi myös nautintoa siltä osin, ettei se tunnu pakkopullalta ja suorittamiselta, ellei sitten puhuta kilpaurheilusta. Joskus liikunnalla ei oikeastaan edes haeta mitään endorfiiniryöppyä tai omien ennätysten lyömistä, vaan nautitaan esimerkiksi luonnosta, yhteisestä tekemisestä tai palauttavasta liikkeestä.

Liikuntavalmennus pitää sisällään:

-Alkukartoituksen, miksi ja millaista tukea sinä tarvitset?
-Harjoitusohjelmarungon, sekä ohjatun treenikerran tekniikoiden opettelemiseksi
-Ohjeet harjoitusohjelman muokkaamiseksi elämäntilanteiden mukaan
-Tarvittaessa ohjelman uusimisen parin kuukauden sisällä aloituksesta

Hinta 149 € (sis. alv)

Tutustu myös allaoleviin pakettivalmennuksiini klikkaamalla haluamasi ohjelman kohdalta lisätiedot auki. Pakettiohjelmat tarjoavat apua yleisimpiin ongelmiin, joihin apua saadaan usein ruokavaliota muuttamalla ja liikuntatottumuksia monipuolistamalla.

Ruokaohjelma Beauty Iholle ~ 59 €

Olipa haasteena kuiva, rasvoittuva tai muuten oireileva iho, apu löytyy lähes poikkeuksetta ruokavaliosta.

Ruokaohjelma Beauty opastaa sinut syömään ihosi kannalta paremmin huomioiden samalla tärkeiden ravintoaineiden saannin. Ohjelma sisältää suositukset ruoka-aineista, joita sinun tulisi lisätä ruokavalioosi, sekä mitä sinun tulisi mahdollisuuksien mukaan välttää. Ohjelma sisältää myös ateriaesimerkkejä, jotka ovat helppoja ja nopeita valmistaa arjessa. Tilaa ohjelma laittamalla minulle yhteydenottopyyntö ja lähetän ohjelman sinulle muutaman arkipäivän kuluessa sähköpostitse. Kysyn tarvittaessa viestillä tarkentavat kysymykset kohdallasi. Tilaa!

Ruokaohjelma Sensitive Vatsalle ~ 59 €

Vatsaoireet ovat yleinen ja monille elämää rajoittava vaiva, jonka eteen voidaan tehdä paljon syömällä oikein.

Ruokaohjelma Sensitive opastaa sinut syömään vatsasi kannalta paremmin huomioiden samalla tärkeiden ravintoaineiden saannin. Ohjelma sisältää suositukset ruoka-aineista, joita sinun tulisi lisätä ruokavalioosi, sekä mitä sinun tulisi mahdollisuuksien mukaan välttää. Ohjelma sisältää myös ateriaesimerkkejä, jotka ovat helppoja ja nopeita valmistaa arjessa. Tilaa ohjelma laittamalla minulle yhteydenottopyyntö ja lähetän ohjelman sinulle muutaman arkipäivän kuluessa sähköpostitse. Kysyn tarvittaessa viestillä tarkentavat kysymykset kohdallasi. Tilaa!

Ruokaohjelma Simppeli Ravitsemuksen ABC ~ 49 €

Hyviä, helppoja ja nopeita vinkkejä koko perheen arjen ruokailuihin.

Ruokaohjelma Simppeli on koko perheelle suunnattu opas ravitsemuksen perusteista, jossa huomioidaan arkiruokailuiden lisäksi reissun päällä tapahtuva ruokailu. Ohjelma opastaa valmistamaan ravitsemuksellisesti täysipainoisia aterioita siten, että ruoka on hyvää, helppo ja nopea valmistaa. Ohjelman mukana saat reseptivinkkejä ohjelman mukaisen kokonaisuuden toteuttamiseksi. Tilaa ohjelma laittamalla minulle yhteydenottopyyntö ja lähetän ohjelman sinulle muutaman arkipäivän kuluessa sähköpostitse. Kysyn tarvittaessa viestillä tarkentavat kysymykset kohdallasi. Tilaa!

Ruokaohjelma Light Painonpudotukseen ~ 49 €

Painonpudotukseen suunniteltu pitkän tähtäimen ruokavalio tueksi muutokseen.

Ruokaohjelma Light opastaa sinua kokonaisvaltaisen ravitsemuksen pariin huomioiden tavoitteesi painonpudotuksen suhteen. Ohjelma opastaa myös miten toimia painonpudotuksen toteuduttua, jotta muutos olisi pysyvä ja ravitsemus osa elämää, sosiaalisia suhteita ja nautinnollisia ruokahetkiä. Ohjelma sisältää reseptivinkkejä aterioiden valmistukseen niin painonpudotuksen aikana kuin jälkeenkin. Tilaa ohjelma laittamalla minulle yhteydenottopyyntö ja lähetän ohjelman sinulle muutaman arkipäivän kuluessa sähköpostitse. Kysyn tarvittaessa viestillä tarkentavat kysymykset kohdallasi. Tilaa!

Ruokaohjelma Tiny Maidoton ja Viljaton ~ 69 €

Maidottomaan ja viljattomaan ruokailuun suunniteltu monipuolinen kokonaisuus.

Ruokaohjelma Tiny ohjaa sinua syömään mahdollisimman monipuolisesti maidottoman ja viljattoman ruokavalion rajoituksista huolimatta. Tarkoituksena on turvata tärkeiden ainesosien saanti ruoasta ja neuvoa samalla monipuolisten ruokien tekemiseen maidon ja viljan puuttuessa ruokavaliosta. Ohjelman mukana saat reseptivinkkejä, joilla valmistat monipuolisia ateriakokonaisuuksia. Tilaa ohjelma laittamalla minulle yhteydenottopyyntö ja lähetän ohjelman sinulle muutaman arkipäivän kuluessa sähköpostitse. Kysyn tarvittaessa viestillä tarkentavat kysymykset kohdallasi. Tilaa!

Liikuntaohjelma Slim Kiinteytykseen ~ 59 €

Liikunnan perusteet kiinteytymisestä kiinnostuneelle treenaamisen vasta-alkajalle.

Liikuntaohjelma Slim tarjoaa sinulle monipuolisen treeniohjelman tavoitteena kiinteyttää kehoa lihaskuntoharjoittelua ja kestävyysliikuntaa yhdistelevänä kokonaisuutena. Viikko-ohjelma sisältää lihaskuntoharjoittelua, intervellitreeniä ja kehonhuoltoa sopivassa suhteessa, aikaa kuluu päivässä puolesta tunnista tuntiin ja esimerkiksi kehonhuollon voi yhdistää tehtäväksi ennen / jälkeen varsinaisen treenin. Tilaa ohjelma laittamalla minulle yhteydenottopyyntö ja lähetän ohjelman sinulle muutaman arkipäivän kuluessa sähköpostitse. Kysyn tarvittaessa viestillä tarkentavat kysymykset kohdallasi. Tilaa!

Liikuntaohjelma Mass Lihasten kehitykseen ~ 49 €

Lihaskuntoharjoittelun perusteet lihasmassan kasvatuksesta kiinnostuneelle vasta-alkajalle.

Liikuntaohjelma Mass tarjoaa salilla tehtävän lihaskuntoharjoitteluohjelman, jolla pääset alkuun lihasmassan kasvatuksessa. Ohjelma tähtää tasapainoiseen ja symmetriseen kehonkoostumukseen, joka huomioi myös kehon toiminnallisuuden ja peruskestävyyden merkityksen osana lihaskuntoharjoittelua. Viikko-ohjelma sisältää lihaskuntoharjoittelun lisäksi yhden kehonhuoltopäivän ja yhden peruskestävyyttä parantavan harjoituksen. Tilaa ohjelma laittamalla minulle yhteydenottopyyntö ja lähetän ohjelman sinulle muutaman arkipäivän kuluessa sähköpostitse. Kysyn tarvittaessa viestillä tarkentavat kysymykset kohdallasi. Tilaa!

Liikuntaohjelma Move Toiminnallisuuteen ~ 59 €

Kehon toiminnallisuuden perusteet kaavoihin kangistuneelle jäykälle kropalle.

Liikuntaohjelma Move mahdollistaa pidemmän käyttöiän ja toiminnallisuuden kehollesi, ja sen tarkoituksena on tuoda vastapainoa työasentoosi, yksipuoliseen liikuntaharrastukseesi tai yksinkertaisesti arkipäiväistä elämistä vaikeuttaviin jumeihin. Viikko-ohjelmassa on vasta-alkajan kehonpainoliikkeitä, syvävenytyksiä ja dynaamisia venytyksiä, jotka parantavat koko kehon liikkuvuutta päästä varpaisiin. Tilaa ohjelma laittamalla minulle yhteydenottopyyntö ja lähetän ohjelman sinulle muutaman arkipäivän kuluessa sähköpostitse. Kysyn tarvittaessa viestillä tarkentavat kysymykset kohdallasi. Tilaa!

Liikuntaohjelma Fun Arkiliikuntaan ~ 49 €

Kun aika on rajallinen ja treenipaikkana toimii olohuone, on tämä ohjelma sinua varten.

Liikuntaohjelma Fun tarjoaa liikunnan vasta-alkajalle monipuolisen paketin kotona tehtäviä nopeita treenimuotoja, jotka voi tehdä niin olohuoneen lattialla kuin etupihan nurmikolla. Myös lapset ja lemmikit voivat pyöriä mukana touhussa, eikä ole niin vakavaa, jos treeni keskeytyy hetkeksi. Viikko-ohjelma sisältää neljä 30 minuutin treenituokiota, jotka voi jakaa päivän sisällä myös kahteen vartin mittaiseen treenihetkeen, minkä lisäksi viikkoon mahtuu yksi rentoutumisharjoitus ja venyttelyhetki, vaikka sunnuntaina toteuttavaksi. Tilaa ohjelma laittamalla minulle yhteydenottopyyntö ja lähetän ohjelman sinulle muutaman arkipäivän kuluessa sähköpostitse. Kysyn tarvittaessa viestillä tarkentavat kysymykset kohdallasi. Tilaa!

Liikuntaohjelma Fast Peruskestävyyden kehitykseen ~ 49 €

Kun tähtäät peruskestävyyden parantamiseen, on tämä ohjelma rakennettu sinulle.

Liikuntaohjelma Fast tarjoaa jopa täysin nollatasosta lähtevälle kestävyyskuntoilijalle avaimet peruskestävyyden parantamiseen. Viikko-ohjelma sisältää kolme harjoituskertaa ja kun kestävyyskunnosta puhutaan, menee yhteen treeniin keskimäärin puolikkaasta tunnista – tuntiin kaikkiaan aikaa. Lisäksi ohjelma sisältää viikoittain yhden tai kaksi kehonhuoltokertaa, joilla minimoidaan rasitusvammoja pitkäkestoisen liikunnan lisääntyessä ohjelman myötä. Tilaa ohjelma laittamalla minulle yhteydenottopyyntö ja lähetän ohjelman sinulle muutaman arkipäivän kuluessa sähköpostitse. Kysyn tarvittaessa viestillä tarkentavat kysymykset kohdallasi. Tilaa!

 

 

 

Ota yhteyttä – aloitetaan jo tänään matkamme kohti parempaa oloa!

Ensimmäinen askel on helppo: ota yhteyttä. Keskustellaan yhdessä, miten voin auttaa sinua voimaan paremmin.

Ota yhteyttä!