Voimavaroja, yhteispeliä ja merkityskeskustelua

Ota yhteyttä

Yrityksille

Valmennukseni yrityksille

Yrityksille suunnatut palveluni koostuvat uuden ajan valmentamisesta, merkityskeskustelusta ja muutoksen hallinnasta. Painoalueeni ovat motivaation valmentaminen, itsensä johtaminen ja itsetuntemuksen kautta tapahtuva omien voimavarojen hyödyntäminen. Myös uudet työn tekemisen taidot ovat keskiössä ja haluan mahdollisuuksien mukaan tuoda luonnon ja aidon läsnäolon osaksi valmennuksiani. Valmennuksessa hyödynnetään myös Health Coaching periaatteita.

Tutustu palveluihini lisää alta ja pyydä minulta tarjous yrityksellesi. Kaikki valmennukseni suunnitellaan yksilöllisesti yrityksenne tarpeisiin. Kertokaa tarpeistanne, niin minä etsin ratkaisuja. Ottakaa yhteyttä!

Tarjoan yrityksille niin pidempikestoisia valmennuskokonaisuuksia kuin kertaluontoisia luentoja ja työhyvinvointipäiviä. Miten voisin auttaa Teidän yritystänne?

Pitkäntähtäimen työhyvinvointi- ja henkilöstövalmennus

Järjestän pitkäntähtäimen työhyvinvointi – ja henkilöstövalmennusta, tukemaan henkilöstön tarpeita muuttuvassa yritysmaailmassa. Uskon, että tänä päivänä henkilöstö, ruohonjuuritasosta johtoon, tarvitsee tukea työhyvinvoinnin ja tätä kautta tuloksellisuuden saralla.

Henkilöstövalmennus räätälöidään aina täysin yrityksen tarpeisiin ja se voi sisältää sekä ryhmävalmennusta että yksilövalmennusta, mieluiten näitä molempia. Valmennuksen kesto ja intensiivisyys on myös sovittavissa yrityksen tarpeita vastaavaksi, jotta se palvelee parhaiten kaikkia osapuolia.

Tulen mielelläni tapaamaan teitä ja pohtimaan, mikä olisi juuri teidän henkilöstöllenne parasta mahdollista valmennusta. Omat mielenkiinnonkohteeni ovat erityisesti yhteispelissä, motivaation ja merkityksen löytymisessä, sekä itsensä johtamisessa ja henkisten voimavarojen treenaamisessa.

Työhyvinvointipäivä laavulla

Järjestän työhyvinvointipäiviä Nousiaisissa, alle 30 minuutin ajomatkan päässä Turusta, yksityisellä laavulla. Uskon luonnon lisäävän läsnäoloa ja vuorovaikutusta, joiden merkitys hyvinvoinnissa on oleellinen.

Työhyvinvointipäivissäni on neljä teemaa, joista yksittäinen päivä voi pääpiirteittäin koostua:
1. Motivaatio- ja merkityksellisyyskeskustelusta
2. Itsensä johtamisen ja ajankäytön harjoittamisesta
3. Henkisen jaksamisen ja stressinhallinnan keinoista
4. Yhteishengen ja tiimipelaamisen kehittämisestä

Työhyvinvointipäiviin sisältyy valmennuksen, käytännönharjoitteiden ja kotitehtävien lisäksi aamu- ja iltapäiväkahvi, sekä lounas.

Yhden päivän hinta on 805,00 euroa + alv 24 %
Neljän päivän hinta on yhteensä 2995,00 euroa + alv 24 %

Työhyvinvointipäivä yrityksenne tiloissa

Järjestän vastaavia työhyvinvointipäiviä haluttaessa myös yrityksen omissa tiloissa, mikäli yrityksenne käytössä on tilat, joissa valmennusta on mahdollista järjestää. Tällöin haemme läsnäoloa ja vuorovaikutusta käytännönharjoitteilla.

Työhyvinvointipäivien teemat ovat pääpiirteittään samat eli motivaatio ja merkityksellisyys, itsensä johtaminen ja ajankäyttö, henkinen jaksaminen ja stressinhallinta, sekä yhteishenki ja tiimipelaaminen. Tässäkin tapauksessa, valmennukset suunnitellaan kuitenkin yrityksenne tarpeisiin.

Työhyvinvointipäiviä on myös mahdollista toteuttaa erisisältöisinä esimerkiksi yksilöiden tai tiimien erityistarpeisiin. Joskus tarpeemme nimittäin eroavat suuresti esimerkiksi työtehtävistä tai perusluonteestamme riippuen. Etsitään yhdessä keinot, jota juuri teillä tarvitaan eniten.

Osallistujamäärä yhtenä päivänä voi olla tilojen koosta ja päivän sisällöstä riippuen luonnossa järjestettäviä työhyvinvointipäiviä isompi. Tarvittaessa myös päivien teemoja on mahdollista pilkkoa pienempiin osiin.

Tehdään hyvinvoivan työyhteisön eteen päätös jo tänään!

Ensimmäinen askel on helppo: ota yhteyttä. Keskustellaan yhdessä, miten voin auttaa yritystänne ja sen henkilöstöä menestymään.