Henkilöstövalmennus - työyhteisön hyvinvointi

Ota yhteyttä

Yrityksille

Henkilöstövalmennus

Yrityksille suunnatut palveluni koostuvat uuden ajan valmentamisesta, merkityskeskustelusta ja muutoksen hallinnasta. Painoalueeni ovat motivaation valmentaminen, itsensä johtaminen ja itsetuntemuksen kautta tapahtuva omien voimavarojen hyödyntäminen. Myös uudet työn tekemisen taidot ovat keskiössä ja haluan mahdollisuuksien mukaan tuoda luonnon ja aidon läsnäolon osaksi valmennuksiani. Valmennuksessa hyödynnetään myös Health Coaching periaatteita.

Ammattitaitoisen Henkilöstövalmentajan avulla yrityksen henkilöstölle annetaan parhaat mahdolliset eväät muuttuvassa yritys- ja työelämämaailmassa.

Oma kokemukseni yhteensä kymmenen vuoden ajalta pankki- ja vakuutusalalla, sekä julkisella sektorilla, on luonut oivan näkökentän yritysmaailman haasteisiin henkilöstön osalta. Haluan luoda työyhteisöihin hyvinvoivia yksilöitä ja sitä myötä hyvinvoivan yhteisön.

Tarjoan yrityksille niin pidempikestoisia valmennuskokonaisuuksia kuin kertaluontoisia luentoja ja työhyvinvointipäiviä.

Kaikki valmennus- ja luentokokonaisuudet suunnitellaan aina kunkin kyseisen yrityksen ja sen henkilöstön tarpeisiin, sekä sen hetkiseen tilanteeseen. Tuon mukanani ripauksen innokkuutta, oivalluttamista ja uusia tulokulmia, päämääräni on luoda merkityksellisyyden tunnetta kaikkeen tekemiseen. Valmennuksessani edetään henkilöstön oman kasvutarinan mukaan vuorovaikutuksen keinoin. Katsotaan yhdessä, mitä voisimme saada aikaan yrityksessänne!

Yksittäisten työhyvinvointipäivien ja luentojen lisäksi järjestän myös pitkäkestoisia henkilöstövalmennuksia, jolloin olen henkilöstönne käytössä tarvittaessa jopa useampana päivänä viikossa.

Henkilöstövalmennus


Järjestän kaiken kokoisten yritysten henkilöstölle pidempikestoista henkilöstövalmennusta, jossa kuljen yrityksen ja sen henkilöstön mukana sopimuksen mukaan niin kauan, kuin tarpeellista. Kyse voi olla kuukausista, vuodesta tai useammastakin. Uskon, että muuttuvassa yritysmaailmassa henkilöstö kaipaa jatkuvaa valmennusta ja tukea työelämässä, itsensä johtamisessa sekä merkityksellisyysdialogissa.

Henkilöstövalmennus räätälöidään aina täysin yrityksen tarpeisiin ja se voi sisältää sekä ryhmävalmennusta että yksilövalmennusta, mieluiten näitä molempia. Henkilöstövalmennuksessa valmentajan tuki voi olla sovittaessa käytettävissänne esimerkiksi yhtenä tai kahtena päivänä viikossa, kerran tai pari kuukaudessa, tai jotain näiden väliltä, millaista valmennusta haluammekaan henkilöstöllenne rakentaa.

Henkilöstövalmennuksissani kantavina teemoina toimivat lähtökohtaisesti seuraavat aihealueet:

  • Motivaatio ja merkityksellisyys
  • Itsensä johtaminen ja ajankäyttö
  • Henkinen jaksaminen ja stressinhallinta
  • Fyysinen jaksaminen ja ravitsemus

Henkilöstövalmennusten osalta pyydättehän yrityksellenne räätälöidyn tarjouksen, tulen mielelläni tapaamaan teitä ja pohtimaan, mikä olisi juuri teidän henkilöstöllenne parasta mahdollista valmennusta.

Työhyvinvointipäivät laavulla tai tallinvintillä


Järjestän työhyvinvointipäiviä Nousiaisissa, alle 30 minuutin ajomatkan päässä Turusta, jossa käytettävissäni on yksityiskäyttöön niin tallinvintti kuin laavukin. Uskon luonnonläheisyyden auttavan läsnäolossa ja vuorovaikutuksessa, joiden merkitys yksilön ja työyhteisön hyvinvoinnissa on oleellinen.

Työhyvinvointipäivissäni on neljä teemaa, joista yksittäinen päivä voi pääpiirteittäin koostua:

1. Motivaatio ja merkityksellisyys
2. Itsensä johtaminen ja ajankäyttö
3. Henkinen jaksaminen ja stressinhallinta
4. Fyysinen jaksaminen ja ravitsemus

Työhyvinvointipäiviin sisältyy valmennuksen, käytännönharjoitteiden ja kotitehtävien lisäksi aamukahvi ja pieni aamupala, lounas laavulla, sekä iltapäiväkahvi ja pientä naposteltavaa.

Suosittelen työhyvinvointipäiviä kokonaisuutena siten, että kaikki neljä aihealuetta käydään läpi, räätälöiden ne juuri kyseisen yrityksen ja sen henkilöstön tarpeisiin. Työhyvinvointipäiviä on kuitenkin mahdollisuus toteuttaa myös yksittäisinä, räätälöityinä päivinä. Osallistujamäärä yhtenä päivänä on maksimissaan 15 henkilöä.

Yhden päivän hinta on 805,00 euroa + alv 24 %
Neljän päivän hinta on yhteensä 2995,00 euroa + alv 24 %

 

Esimerkki Työhyvinvointipäivästä luonnonläheisesti laavulla ja/tai tallinvintillä

Nousiaisissa, alle 30 minuutin ajomatkan päässä Turusta

Ohjelma
klo 8.30 Kokoontuminen tallinvintillä, yhteinen aamukahvihetki
klo 9.30 Kävely laavulle 2,5 km ja rauhoittuminen luonnon hiljaisuuteen
klo 10.00 Merkityksellisyys työssä
klo 11.00 Laavulounasta
klo 12.00 Muutoksen mahdollisuudet
klo 13.00 Motivaation herättely
klo 14.00 Laavukahvi ja stressinhallinnan keinoja
klo 15.00 Kävely laavulta 2,5 km ja ajatustenvaihtoa päivästä
klo 15.30 Päivän lopetus ja kotitehtävät

Yhden päivän hinta max. 15 henkilölle on 805,00 euroa + alv 24 % 

Työhyvinvointipäivä yrityksenne tiloissa


Järjestän vastaavia työhyvinvointipäiviä haluttaessa myös yrityksen omissa tiloissa, mikäli käytössänne on Turussa tilat, joissa valmennusta on mahdollista järjestää. Tällöin haemme läsnäoloa ja vuorovaikutusta käytännönharjoitteilla.

Työhyvinvointipäivien teemat ovat pääpiirteittään samat eli motivaatio ja merkityksellisyys, itsensä johtaminen ja ajankäyttö, henkinen jaksaminen ja stressinhallinta, sekä fyysinen jaksaminen ja ravitsemus. Tässäkin tapauksessa, valmennukset suunnitellaan kuitenkin yrityksenne tarpeisiin.

Suosittelen työhyvinvointipäiviä tässäkin yhteydessä kokonaisuutena siten, että kaikki neljä aihealuetta käydään läpi, räätälöiden ne juuri kyseisen yrityksen ja sen henkilöstön tarpeisiin. Työhyvinvointipäiviä on kuitenkin mahdollisuus toteuttaa myös yksittäisinä, räätälöityinä päivinä. Osallistujamäärä yhtenä päivänä voi olla tilojen koosta ja päivän sisällöstä riippuen luonnossa järjestettäviä työhyvinvointipäiviä isompi.

Yhden päivän hinta on 605,00 euroa + alv 24 %
Neljän päivän hinta on yhteensä 1995,00 euroa + alv 24 %

Ota yhteyttä – tehdään hyvinvoivan työyhteisön eteen päätös jo tänään!

Ensimmäinen askel on helppo: ota yhteyttä. Keskustellaan yhdessä, miten voin auttaa yritystäsi ja sen henkilöstöä menestymään.

Ota yhteyttä!